Connect with us

Musikk

10 sommerfavoritter fra norske rappere!

 

Siden sommeren ikke har imponert med de helt store temperaturene, forsøker den nye, norske musikksiden Cliquemag.no å finne feriefølelsen med et knippe sommerfavoritter fra norsk hiphop. Under finner du noen av de utvalgte låtene på listen, som blant annet inneholder solfylt musikk fra Oral Bee, Lars Vaular, Karpe Diem, Sandra Lyng og flere!

Sjekk ut resten av låtene på Cliquemag.no!

 


«Sommertid» (2007)
OnklP, el Axel og Nico D

Pass It var alltid glade i solfylte parkdager, så det var bare på sin plass med et sommerlig soundtrack fra det legendariske studioet i Hammersborggata.

 


«Barcelona» (2002)
Paperboys ft. Madcon

En vassekte norsk sommerklassiker, og begynnelsen på det som skulle vise seg å bli lukrative artistkarrierer for alle involverte. Vi vet fortsatt ikke hvilken vi liker best av den proffe andrevideoen og originalversjonen med bole-baris og hoppende bryster, men husker at vi alltid syntes litt synd på Yosef som ikke fikk bli med til Barca i førstnevnte. DET problemet sliter man neppe med i dag.

 


«Sommerflørt» (2005)
Philip ft. Sandra

Enda en sommerklassiker som fortsatt holder seg mange år etter, mye takket være den stadig like gåsehudfremkallende produksjonen fra The Afterglow. Har det egentlig blitt laget en bedre sang/rap-duett i dette landet?

 


«Piano» (2006)
Karpe Diem

STRANDA! Selv om dette klassiske «Rett fra hjertet»-sporet ikke akkurat er vår største Karpe-favoritt, kan ingen andre raplåter skryte av å være en like stor del av den norske sommerfølelsen som guttas store gjennombrudd fra 2006.

 

RUSS 2016 ELLER 2017?: Registrer deg her

Continue Reading
Advertisement
You may also like...

More in Musikk

To Top