Connect with us

Ukategorisert

Dette er Hovedstyret 2016!

Russens Hovedstyre er et felles styre for russen i Oslo og Akershus og har lang tradisjon. Hovedstyret består av syv representanter fra årets russekull.

Årets HS består av

r_h

President: Aleksander Eig Lien

Visepresident: Line Vinje

Redaktør: Snorre Jahr

Pr-Sjef: Henriette Dillingøen

Event-Sjef: Torkil Willoch

Miljø og Sikkerhetssjef: Amalie Skjellin

Design-Sjef: Marcus Sæther

Alle har sin rolle og sine ansvarsområder. Nå før russetiden jobber vi med mange ulike prosjekter for å gjøre russetiden 2016 til de beste ukene i deres liv! Vi er en sammensveiset gjeng med mange innovative hjerner som gjør alt vi kan for at russetiden blir trygg og innholdsrik for alle.

Vi skal også de neste månedene holde alle våre medruss oppdatert på hva vi i hovedstyre jobber med. Og hvem vet, kanskje det kommer noen overraskelser etter hvert

RUSS 2017 ELLER 2018?: Registrer deg her

Vi jobber for tiden med vår årlige Humanitære Aksjon (humak) som går ut på at vi i hovedstyre velger en humanitær aksjon som vi ønsker å fremme i tiden før russetiden og som vi samarbeider med for å få så mange russ som mulig til å delta på. I år har vi valgt å samarbeide med Kreftforeningen og deres innsamlingsaksjon Krafttak mot Kreft. Krafttak mot kreft er Kreftforeningens årlige innsamlingsaksjon. I år går pengene til å hjelpe de som har en kreftsykdom de ikke kan bli friske av.

Krafttak mot kreft foregår de to første ukene i mars hvert år. Da besøker over 20 000 bøssebærere norske husstander for å samle inn penger til viktig kreftforskning. En stor andel av bøssebærerene er russ, som med sin tid og innsats er med på å redde liv. Tidligere år har russen vært utrolig flinke, men vi i hovedstyret er fast bestemt på at dette året skal bli tidenes beste.

 

1

Vi gleder oss til å jobbe intenst fremover mot russetiden og selvfølgelig stay tuned for flere innblikk i vår hverdag!

Snorre Jahr, Redaktør.

Continue Reading
Advertisement
You may also like...

More in Ukategorisert

To Top