Connect with us

Ukategorisert

Adelen: “Ikke noe bombo at jeg er russ”

 

Norges svar på Britney Spears, Adelén Rusillo Steen er russ i år. Og selvsagt tok Russ.no er kjapp prat med den halvt spanske skjønnheten fra Horten.

Mitt beste tips til russetiden (spesielt for jenter) er å ikke bruke evig lang tid på å se bra ut. Du blir spylet ned med øl uansett.

Selv om Adelen synes vorspiel er svært festlig, er hun tidlig hjemme. – Det feteste jeg har vært med på må ha vært vorspielet natt til 1. mai. Alle russebussene i Vestfold samlet seg i Horten! Var hjemme til 23:00 da, ler hun.

At Adelen hittil ikke har tatt noen knuter er null stress. Hun skal nemlig gjøre alle siste dagen. – Så langt har jeg har tatt 0 knuter! Presenter uansett bedre under press. Jeg skal gjøre alle siste dagen.

RUSS 2016 ELLER 2017?: Registrer deg her

 

 

Continue Reading
Advertisement
You may also like...

More in Ukategorisert

To Top