Connect with us

Russ

Alexandra og resten av russekullet ga 33.000 kroner til Tanzania!

 

Vi er flere måneder unna årets russetid, men gladmeldingene fra årets innsamlinger fortsetter likevel å komme. Denne gangen fra Finnfjordbotn, hvor tidligere russepresident Alexandra Moland nylig kunne sende en solid gladmelding til lederen for Tanzaniaprosjektet,  Hanne Renland.

Gjennom skoleåret 14/15 ble det arrangert flere russefester og en suksessfull russerevy som genererte inntekt. Russen bestemte seg for å gi pengene til et veldedig formål, og etter appeller og argumentering seg i mellom bestemte skolens drøyt 100 avgangselever at de 33.000 kronene altså skulle gå til Tanzaniaprosjektet.

Pengene er nok til å pusse opp og kjøpe skolemateriell til en hel barneskole i Tanzania, der behovet for ressurser er stort. Bakgrunnen til at Tanzaniaprosjektet ble stemt fram, var fordi mange følte seg sikre på at pengene faktisk ville nå de som trengte det mest, og ved å støtte et lite prosjekt kunne de være sikre på at praktisk talt ingen av pengene går til administrative kostnader.

– Vi takker russen for støtten, og håper dette bidrar til å nyansere bildet om at russen bare tenker på fyll og fanteri. De tenker også på å sikre utdanning for barn i Tanzania, skriver Tanzaniaprosjektet på sin hjemmeside.

 

RUSS 2016 ELLER 2017?: Registrer deg her

Continue Reading
Advertisement
You may also like...

More in Russ

To Top