Connect with us

Ukategorisert

Arif og Unge Ferrari er klare for Landstreff Lillehammer!

 

Fra før av har både Oral Bee og Matoma blitt hyret inn for årets Landstreff på Lillehammer, og nå er det også klart at Arif og Unge Ferrari blir med for å lage fest i mai.

Sistnevnte burde være ett navn de fleste Oppland-russ burde dra kjensel på, siden den fremadstormende artisten nemlig kommer fra Hamar, bare snaut 40 minutter unna landstreffet. Ferrari fikk både terningkast 5 og beskrivelsen «svært lovende» av Dagbladet da han debuterte med EP i fjor, og var også å se på Arifs utsolgte konsert på Sentrum Scene i Oslo. Det rapporteres om en performance så rå at russen virkelig har noe å se frem til når han entrer hovedscenen på Lillehammer!

Bli bedre kjent med Unge Ferrari i denne morsomme videoen produsert av Cliquemag.no:

 

 

RUSS 2016 ELLER 2017?: Registrer deg her

 

Arif trenger kanskje ingen nærmere informasjon om dagen, etter et par år med strålende kritiker, beinsolide hitlåter, radiospilling og nå nylig en Spellemann for albumet «HighEnd/Asfalt». Å si at Arif er en av landets aller, aller heiteste rappere om dagen er i beste fall en understatement. Det er bare glede seg til noe som kommer til å bli en sinnsvak opptreden i OL-byen. Færdiiiiiih!

Du finner mer info om Landstreff Lillehammer HER!

 

Continue Reading
Advertisement
You may also like...

More in Ukategorisert

To Top