Connect with us

Ukategorisert

Asker-gutta i «James Bonski» tar beina fatt i russetiden

 

Store busser blir stadig mer populært for russ over hele landet, men i området hvor fenomenet hadde sitt opphav, har Budstikka funnet en gjeng som dropper de store kostnadene russebussene innebærer.

– Jeg synes det ble for mye innbetalinger. Og når det i tillegg ble snakk om dugnader og salg av doruller, så fristet det ikke. Det har vi nok av gjennom fotballen, forteller Simon Bakke Møller til lokalavisa.

Han var selv opprinnelig med på en russebuss, men har nå slått seg sammen med fire andre Asker-kompiser i vandregruppen James Bonski. Gutta har eget konsept, med navn, logo og klær, men altså ingen russebuss.

 

James Bonski-guttene synes det er stas med russebusser og kjenner at de blir litt sjalu når bussene har slippfest.

– Men vi har ikke dekknavn og slipper å kjøpe dobbelt opp med klær. Så det er mye rimeligere. Gruppen gir oss trygghet og samhold. Vi kan likevel feste og rulle med venner som er på buss, men det blir nok ikke like mye, sier Simen Stokke i det samme intervjuet.

 

At noen hevder de ikke er ekte russ, bare ler de av.

– Folk får holde på. Vi synes russebusser er kult vi. Det er bare gøy. Bussrussen må jo forsvare alt de bruker på det. Vi har mer tid og mer frihet, men støtter russebusser. Uten busser får ikke vi heller rullet, sier Simon.

Continue Reading
Advertisement
You may also like...

More in Ukategorisert

To Top