Connect with us

Ukategorisert

Bodø-jentene i Supernova 2016 droppet russebuss for gratis campingvogn

 

Mens mange av deres medruss bruker mangfoldige tusenlapper under russefeiringen, har 13 jenter fra Bodø tatt et oppgjør med det de mener er unødvendig sløsing. Isteden for å legge massevis av penger i en russebuss, skaffet de seg isteden en gratis campingvogn, som fikk navnet «Supernova 2016» og i skrivende stund har den nest mest populære russelåta i landet.

– Vi er alle veldig travle jenter, med skole og jobb, og bestemte for oss at hvis vi skulle gjøre noe, skulle vi ikke bruke verken mye tid eller så fryktelig mye penger, forteller Marie Hanssen i et intervju med Dagbladet.

Sammen la Supernova-jentene i 1000 kroner hver, som gikk til logo, klær og en enkel oppussing av vogna.

– Vi synes det var unødvendig å sløse bort alle sparepengene våre på russetida. Vi trenger tross alt de pengene vi har til studentlivet etter russetida. Jeg tror faktisk de fleste her i Bodø ikke har hatt et fryktelig mye større budsjett enn oss, sier Hanssen til riksavisa.

Og selv om gjengen altså ikke ønsker å bruke mye penger, har de derimot heller ikke lyst til å beholde de 20.000 kronene de kan vinne hvis russelåta deres går til topps på Russelaat.no. Da går pengene isteden til Kreftforeningen.

– Vi begynte å prate om det når vi nærmet oss topp ti på lista. Vi er 13 jenter, så det blir litt over en tusenlapp på hver. De pengene er det andre som trenger mer enn oss, sier Hanssen til Dagbladet.

 

 

Continue Reading
Advertisement
You may also like...

More in Ukategorisert

To Top