Connect with us

Russ

Får gåsehud av godhjertet russ

Det ble et hyggelig møte på onsdag da representanten for Horten-Russen Jørgen Marthinsen besøkte Stiftelsen Vilde med en hyggelig gave. Restpengene fra årets russefeiring skal nemlig gi Vilde-beboerne en litt bedre hverdag.

– Vi ville gi noe tilbake til lokalmiljøet, og noen som har det vanskelig. Disse pengene skal gå til å hjelpe, forteller Marthinsen, til avisa Gjengangeren.

Vilde har som formål å bistå familier der barnevernet frykter for omsorgen av barnet. For øyeblikket har de kapasitet til å huse i underkant av 20 familier.

– Dette er virkelig fantastisk gjort. Generasjonen som var russ i år, blir ofte omtalt som selvsentrerte og egoistiske. Russen i Horten viser seg som empatiske og omsorgsfulle. Jeg får nesten litt gåsehud, sier Merethe Schanke Aasland, som båe er psykolog og daglig leder i stiftelsen Vilde.

Summen russen donerer ligger på rundt 10.000 kroner, og Schanke Aasland forteller at det de nå får mulighet til å gjøre litt ekstra for barna.

– Det er klart dette gjør at de vil få det bedre. Nå kan vi gi dem litt ekstra til å dra ut på utflukter eller koser seg. For eksempel til å ta med barna på gårdsbesøk. Det kommer nok også et par oppdateringer på lekeplassen.

Continue Reading
Advertisement
You may also like...

More in Russ

To Top