Connect with us

Ukategorisert

Har invitert kongeparet til årets russerevy

 

2016 markerer 25-årsjubileumet til Kong Harald og Dronning Sonja som landets regenter, noe tredjeklassingene  ved Eid Videregående Skole ønsker å markere med en aldri så liten «Kongeleg Varieté» denne helgen. Russerevyen tar utgangspunkt i at Kongen kommer til Nordfjoreid for å krones på nytt, men i de mørkeste bakgatene av Eid blir en mesterplan lagt fram av en uortodoks trio. En mesterplan som kan ende opp med å spolere hele jubileumsfeiringen!

– Alt går nok ikke som planlagt. Det er tre personer, både lokale og nasjonale, som jobber for å sabotere feiringen. Det er noen lokale helter og skurker som får litt tyn, men vi håper de tar det med et smil, forteller Stein Inge Torheim i et intervju med Fjordenes Tidende.

 

Oppfinnsomt nok har russekullet også invitert Kongeparet selv til revypremieren på fredag, og krysser fingrene for en positiv tilbakemelding, til tross for deres mildt sagt hektiske timeplan.

– De er vel opptatt av sin egen markering, men vi har jo tatt oss friheten til å flytte jubileumsdatoen, så det hadde vært fryktelig morsomt hvis de tok turen, sier en forventningsfull Torheim, som har skrevet revyen sammen med Kjellbjørn Jakobsen.

Kongepar eller ikke, Eid-russens «Kongelege Varieté» har allerede solgt opp mot 300 billetter til de to forestillingene, som kommer til å inneholde masser av både musikk, dans og sang fra de 80 elevene som deltar i russerevyen.

 

RUSS 2016 ELLER 2017?: Registrer deg her

 

russ-2

Continue Reading
Advertisement
You may also like...

More in Ukategorisert

To Top