Connect with us

Russ

Høyre lover møtested for russen i Vadsø

 

Årets Kommunestyrevalg er bare få dager unna, og blant partiene som har neste års russefeiring på programmet, finner vi Høyre i Vadsø. Et av tiltakene på partiprogrammet er nemlig å legge til rette for at russen i Finnmark-kommunen kan ha et skikkelig møtested under russefeiringen.

Ifølge Finnmarken-blogger Thor Arne Rushfeldt er dette ikke bare en hyggelig gest ovenfor Vadsørussen, men kan faktisk være med på å forhindre ulykker. De siste årene har russen nemlig feiret russetiden i fjæra, noe som ikke høres ut som en spesielt god kombinasjon med fyll og fest. Nå håper Rushfeldt håper at Høyre gjør virkelighet av løftene sine.

«De siste årene har russen vært i fjæra og feiret russetiden sin. Så kan man spørre om det er greit å sende folk som har sitt siste år på videregående ned i fjæra bare for at kommunen ikke er interessert i å tilby noe til feiringen? Det er ikke greit at de skal feste i nærheten glatte steiner og sjø, for ikke å snakke om at det kan bli svinkaldt! Folk kan snuble i steiner å slå seg skikkelig, istedenfor at man kunne vært imøtekommende med et lokale som russen kan leie. Dette er en sak som er viktig for at man skal føle seg verdsatt på slutten av skoletiden i Vadsø, og at man skal få de gode minnene som gjør at man vil flytte tilbake en dag. En sak som er utypisk politikken, men som for all del er viktig. Kjør på! JEG HAR i dette innlegget skrevet litt mer om konkrete saker, ting som politikerne tar på alvor og som viser hvor Vadsø vil hen. Vi vil støtte kulturlivet, miljøet og russen (ungdommen). Det er ikke mange kommuner som satser slik på ungdom som i Vadsø, så jeg håper på at det ikke blir bare tomme ord.»

 

RUSS 2016 ELLER 2017?: Registrer deg her

Continue Reading
Advertisement
You may also like...

More in Russ

To Top