Connect with us

Russ

Ingvild er sjef over 120 russ!

 

Mens russerevyene gjerne har flere ansvarlige, må Ingvild Lindsjørn finne seg i å orkestrere sine medelever helt på egenhånd i tiden framover. Den ensomme revysjefen regner med høyt tempo, men forteller Ringerikes Blad at hun gleder seg til den utfordrende oppgaven.

 

– Jeg er revysjef alene så det blir litt stressende til tider. Det er derfor lurt å fordele oppgaver slik at jeg ikke sitter med alt arbeidet alene. Heldigvis er alle sammen engasjerte og flinke til å bidra.

 

RUSS 2016 ELLER 2017?: Registrer deg her

 

18-åringen forteller at det er like mange gutter og jenter som er med i revyen «Toys Russ», som selvfølgelig spiller på leketøysgiganten Toys’R’Us. Gjengen på rundt 120 russ øver sammen annenhver helg, da det blir tre timer på lørdagene og fem til seks timer på søndag.

 

– Hittil har vi tenkt til å ha med 13-15 sketsjer, men dobbelt så mange har blitt skrevet, noe som viser hvor gira vi er til revyen. Vi har mange fellesnumre. De sketsjene jeg har sett ser veldig morsomme ut, og jeg håper at andre synes det også. Sangene klistrer seg allerede til hjernen. Vi koser oss på øvelsene, forteller den stolte revysjefen til lokalavisa.

Continue Reading
Advertisement
You may also like...

More in Russ

To Top