Connect with us

Ukategorisert

Kaldt, men topp stemning under helgas russetreff i Åre

 

I helga var det endelig russe-kickoff i Åre, hvor avgangselever fra både Stjørdal, Leksvik, Levanger og Verdal tok turen for å feste i det populære skianlegget på andre siden av grensa. Innherred slo av en prat med aksjonsleder ved Verdal VGS, Eline Sandnes, som før helgen manet sine medruss om å passe på hverandre i kulda i et intervju med Trønder-Avisa.

– Det har vært mye snakk om risikoen ved streng kulde de siste dagene. Det viktigste er at vi ikke lar noen av oss være alene ute. Vi kan ikke dra hjem igjen med én mindre, sa Sandnes.

Og kaldt ble det!

– Det er ganske kaldt. Jeg tror det er 23 minusgrader akkurat nå, fortalte Sandnes da lokalavisa tok kontakt.

Heldigvis gikk arrangementet av stabelen uten dramatik.

– Vi reiste etter skola fredag, og da vi kom fram var det middag. Så var det afterskitema på festen – det var folk i kondomdress, gamle skidresser og parykker. Alt mulig. Det var satt opp skyttelbuss fra hotellet ned til diskoteket, så vi slapp å gå noe langt. Det har ikke vært noe bråk, og det er veldig mye vakter. Det passes på at vi ikke har opp vindu på hotellet – det er gode kontroller, sier Sandnes, som anslår at 70-80 russ av totalt 110 russ fra Verdal, er med på turen.

Continue Reading
Advertisement
You may also like...

More in Ukategorisert

To Top