Connect with us

Russ

Linni er en skikkelig “russe-Meister”

Hun har selv vært hoppende glad russebuss-jente i Bærum, og blant annet postet et bilde av seg selv som 18-åring i røde snekkerbukserbloggen sin, men ifølge Linni Meister selv er hun likevel ikke klar med russefeiringen helt enda. 29-åringen forteller nemlig Russ.no at hun i disse dager planlegger bryllupp med sin utkårede Olav Tvenge, og i den anledning håper hun på et utdrikningslag litt utenom det vanlige.

– Jeg vil at utdrikningslaget til meg og Olav skal være på en russebuss. Vi jobber faktisk med å få til dette nå med . Da skal jeg ta alle knutene med Olav i løpet av kvelden. Det kommer til å bli helt fantastsik, ler Linni.

Hva stod det på russekortet ditt?

«Du kan kan gjerne kalle meg tøs for det søt baklengs..»

Beste minne?
Jeg bare elsket russetiden. Jeg var russ i 2004. Tryvann og bussen vår Pure Ride var helt sinnsykt. Vi ble kåret til årets peneste jenterussebuss.

Beste tips?
Gjør som meg. Jeg fikk meg kjæreste rett før russetiden. Da fikk jeg ingen sykdommer.

 

RUSS 2016 ELLER 2017?: Registrer deg her

Continue Reading
Advertisement
You may also like...

More in Russ

To Top