Connect with us

Ukategorisert

Ole Ivars elsker å rulle med russen

maxresdefault

 

For de aller fleste går det i enten rap eller EDM når det er tid for å lage russelåt, men når det kommer til gutta på «Smørebussen», har man valgt å vende seg til en helt annen sjanger.

– Vi er blitt spurt flere ganger tidligere også, men da har vi ikke hatt tid. Men så ble jeg kontaktet av en hyggelig ung mann som ville ha meg til å skrive en russelåt til «Smørebussen», som de heter. Siden vi ikke jobber med noen egen plate nå, kunne jeg ikke si nei til det, forteller William Kristoffersen til Østlendingen.vars

I er intervju med Vårt Land forteller William Kristoffersen han han synes russetiden er helt super.

 

Når var forrige gang du gjorde noe for første gang?

– Det var nok i dag morges, da Smørebussen kjørte meg gjennom­ Oslo sentrum med musikk­ på full guffe. De russegutta der er så ryddige, ordentlige og høflige. Hadde all russ vært som dem, hadde det ikke vært noen fare.

Festet dere slik russen gjør i dag?

– Vi som var grønnruss var jo litt yngre enn rødrussen, og fikk egentlig ikke lov til å drikke­ alkohol, men det ble jo noen ølskvetter­. En medruss tilbød meg litt konjakk, men da jeg smakte en slurk viste det seg å være parfyme i flasken. Jeg turte ikke å ta imot mer konjakk fra den karen på en stund.

 

 

Continue Reading
Advertisement
You may also like...

More in Ukategorisert

To Top