Connect with us

Russ

Er dette Norges kuleste pappa?

Det så mørkt ut for russebussen «Waikiki» da deres faste sjåfør plutselig meldte avbud før helgen, men heldigvis hadde en av bussenes 23 festklare russejentene en løsning på problemet. Pappa kjører!

– Jeg tror alle bare er superhappy for at pappa faktisk er så snill at han gidder å ta seg fri fra jobben for å kjøre oss. Jeg tror ikke det er alle som ville gjort det, sier Ragnhild Flatland Hoftun ved Nøtterøy videregående skole til Tønsberg Blad.

Sammen med 23 andre russejenter, hovedsakelig fra Greveskogen og Nøtterøy, men også to fra Horten og én fra Sandefjord, ruller de torsdag kveld med russebussen «Waikiki» til det store russetreffet i Stavanger. Og altså med pappa Erling Hoftun bak rattet.

Sjåføren er forberedt på en lang natt, og har derfor tatt fri også torsdag for å sove seg opp før den lange kjøreturen. I ett strekk tar det egentlig cirka seks timer fra Tønsberg til Stavanger, pluss litt hviletid etter regelboka.

– Men jeg tipper vi er framme sen, eller tidlig morgen fredag. Det tar tid. Tenk bare på alle de pausene da! sier en forberedt sjåfør.

Søndag vender de russebussen hjemover igjen.

– Da håper jeg alle er så slitne at jeg slipper å høre på den dunk-dunk musikken. Det er jo det verste! sier Erling og ler.

 

More in Russ

To Top