Connect with us

Russ

Russen angrer ikke på pengebruken i russetida

 

Enkelte bruker opp mot 100.000 kroner i russetida, men ifølge en ny undersøkelse gjennomført av Ipsos MMI for DNB angrer bare én av fem russ på pengene de brukte i feiringa.

Blant de mange fornøyde finner vi jentene på russebussen Women of Marvel, som til sammen brukte hele 1, 4 millioner kroner. De har blant annet solgt doruller til slekt og venner for å tjene penger til feiringen.

– Jeg kan skjønne at mange synes det er mye penger, men vi hadde ikke gått sammen og solgt doruller for å tjene til for eksempel en leilighet, sier Silje Løset til NRK.

Til tross for undersøkelsen, tror DNBs forbrukerøkonom Silje Sandmæl likevel at mange russ kan komme til å angre etter hvert.

– Om et år eller to når man skal etablere seg, kan man kanskje angre. Det er mange utgifter som står og venter. Og da kan det hende man angrer fordi man gjerne skulle hatt egenkapitalen, sier hun.

Dette gjelder derimot ikke for Sindre Bronsta, som i fjor var sjef for bussen Hollyhood i Drammen. De 26 guttene la i likhet med Women of Marvel ned 1, 4 millioner kroner under feiringen, noe Bronsta mener var vel verdt pengene.

– Vi endte opp på 30.000 kroner hver. Det var en morsom periode og jeg kan ikke si at jeg angrer. Det var absolutt verdt det. Du er russ en gang i livet, så jeg angrer ikke.

Continue Reading
Advertisement
You may also like...

More in Russ

To Top