Connect with us

Ukategorisert

Russen i Sogn og Fjordane har samlet inn nesten 1 million kroner!

 

Det strømmer inn med imponerende resultater fra russens Krafttak mot Kreft over hele landet, og i Sogn og Fjordane dreier det seg om et beløp helt opp mot en million innsamlede kroner.

– Dette er helt fantastiske ungdommer som er tent på å gjøre en innsats. Dette vil de, forteller rådgiver for Kreftforeningen, Tone Gjelsvik Sellevold når Firda slår på tråden.

Hun har fra før av reist rundt på de videregående skolene i fylket for å engasjere ungdommen, som altså har fått inn rundt 900.000 kroner. Og det før tre av fylkets skoler har vært ute til dyst.

– Jeg opplever at russen er utrolig motivert for dette. Kreftsaken er en viktig sak, som de fleste dessverre kjenner til, sier Sellevold til lokalavisa.

Torsdag var Hafstad VGS ute til dyst, og resultatet ble ny rekord for russen i Førde. Hele 173.568 kroner klarte man å samle inn på denne ene dagen.

– Bøssebærerne våre gikk veldig detaljert, og hoppet ikke over noen hus. Dette gjør at folk får et litt annet inntrykk av russen, og ser at vi tar andre ting enn bare festing seriøst. Og så er det en veldig viktig sak. Kreft er noe alle kjenner til, sier president for Hafstad-russen, Torine Ødven (bildet over) til Firda.

Continue Reading
Advertisement
You may also like...

More in Ukategorisert

To Top