Connect with us

Russ

Russepresident Fredrikke Sofie dropper russebuss

 

Fredrikke Sofie Werge Bøyesen hadde egentlig ingen planer om å melde seg som kandidat til seg som russepresidentkandidat på Sandefjord VGS, men gjorde det likevel. Det endte med at flertallet av avgangselevene ga sine stemmer til 18-åringene, som nå altså er sjef for årets russekull.

Sandefjords Blad har møtt den nyvalgte presidenten, som ikke overraskende synes det var hyggelig å få støtten fra sine medelever.

– Da jeg fikk beskjed om at jeg ble president, ble jeg først litt stresset. For det er jo en stor jobb, og russetiden er en viktig tid for veldig mange. Men jeg ble også veldig glad, og jeg ser på det som en stor tillitserklæring at så mange ville ha meg som president. Det er veldig stas.

 

RUSS 2016 ELLER 2017?: Registrer deg her

 

I intervjuet med lokalavisa forteller Fredrikke Sofie at hun gleder seg til selve russefeiringen til tross for ansvaret som følger med vervet. Blant høydepunktene blir russeball, landstreff og innsamlingsaksjonen til kreftaksjonen. Hun tenker også på økonomien, og har derfor valgt å ikke være med på en buss. Isteden er hun en del av «Khatta 2016».

– Det er en vandregruppe, bestående av 18-20 jenter. Vi har alt utenom en buss, blant annet gruppenavn, gensere og sang. Russetiden er dyr, og en vandregruppe er en fin mellomting. Ved å droppe bussen blir det ikke like dyrt.

 

Continue Reading
Advertisement
You may also like...

More in Russ

To Top