Connect with us

Russ

Se russepresidentens kreative valgkampvideo!

 

Etter at jevnt valg fikk Skeisvang videregående skole på mandag endelig vite hvem som blir denne årets nye russepresident. I dag skriver ungdomsreaksjonen til Haugesunds Avis om Mathias Reinertsen, som trakk det lengste strået av tre mulige kandidater.

– Jeg hadde lyst til å bli russepresident av forskjellige grunner. Blant annet ønsker jeg å skape en flott russetid for elevene her på skolen. Jeg ønsket også å ha innflytelse og være engasjert i min egen russetid, forteller han i et intervju med avisa.

 

RUSS 2017 ELLER 2018?: Registrer deg her

 

Tanken på å stille som russepresident har ligget litt i bakhodet hans siden 1. -2. klasse. Før sommeren bestemte han seg for å stille kandidat og fortalte da kameratene sine om ideen.

– Jeg har kjekke kompiser som har gitt meg gode råd og bra hjelp helt siden jeg fortalte dem at jeg ønsket å stille til valg og det er jeg veldig takknemlig for. Jeg håper på godt samhold mellom russen på Skeisvang og på de andre skolene. Jeg ønsker at vi skal få mange bra festligheter og ikke minst at russetiden blir trygg for alle.

I forkant av mandagens avstemning hadde Mathias laget denne imponerende valgkampvideoen, og med den typen kreativitet er vi ikke akkurat overrasket over seieren!

 

Mathias Reinertsen (2015) – Teaser from Harald Bjørge KREASJON on Vimeo.

Continue Reading
Advertisement
You may also like...

More in Russ

To Top