Connect with us

Ukategorisert

Selena Gomez svarer Diplos anklage om falsk Zedd-romanse

RUSS 2016 ELLER 2017?: Registrer deg her

 

Vi vet alle at Hollywood er som en stor skolegård, hvor venner blir uvenner i løpet av kort tid, og ryktene sprer seg fortere enn ild i tørt gress. Diplo har aldri vært redd for å provosere sine artistvenner, og tidligere i år var det både Zedd og hans korttids-kjæreste Selena Gomez som fikk gjennomgå. Først skrev Major Lazer-sjefen en tweet hvor han omtalte produsentens «True Colors»album som en «pile of shit», før han til og med hevdet at forholdet med Selena kun var «laget» for ekstra publisitet rundt låta «Want You To Know».

«Han kom fra et så kult utgangspunkt, og nå har han blitt en money-maker som lager EDM for et stort plateselskap. De har markedsført ham, selv det falske forholdet med Selena Gomez. Alle disse tingene man gjorde for å selge singler tok bort kvaliteten i musikken.»

Selena Gomez har vært stille siden intervjuet, men under et besøk hos det australske radioshowet The Edge Afternoons with Guy, Sharyn and Clint tok hun endelig bladet fra munnen og bekreftet romansen hun hadde med tyskeren.

«Det er veldig interessant at Diplo tror han vet noe som helst om privatlivet mitt, for det vet han ikke. Jeg forguder Anton (Zedd) og jeg hadde definitivt en ting gående med ham.»

Ironisk nok var det Diplo som «avslørte» flingen mellom Zedd og Selena tidligere i år med denne tweeten:

 

Continue Reading
Advertisement
You may also like...

More in Ukategorisert

To Top