Connect with us

Russ

Selger russebuss for 1 krone!

 

Bent Hansen fra Vestre Spone har god erfaring som russebussselger, og ønsker nå faktisk å selge samme buss for andre gang. Eldstesønnen Kenneth og hans kamerater kjøpte doningen i 2011 og brukte den som russebuss i 2012, før den ble lånt bort til noen bekjente.

Nå er det en gjeng i Bærum som eier bussen, og som igjen har hørt med Hansen om han kan bistå i salget siden han kjenner den best. Til avisa Bygdeposten forteller han at det nok finnes kulere busser der ute, men at du får mye for pengene.

– Denne bussen gjør seg kanskje ikke best på bilder, men det er et knallgodt kjøp. Jeg tuller ikke. Bussen er EU-godkjent så seint som i mars i år og det er ikke noe galt med den.

 

RUSS 2016 ELLER 2017?: Registrer deg her

 

Hvis noen har lyst til å sette sitt eget preg så er det ikke mange timer med lakkering som skal til. Skifte av setetrekk og andre interiørmessige endringer er heller ikke noen heksekunst.

– Men, det er egentlig ikke behov for å gjøre noe som helst. Bussen er «good to go» slik den er.

Prisen er heller ikke ille. Faktisk begynner den på én lusen krone, selv om Hansen selvfølgelig regner med å få mer.

– Dette er jo et forsøk på å skape litt ekstra oppmerksomhet, innrømmer han til avisa.

Med plass til 24 personer mener han at det kan bli en rimelig russefeiring hvis alle legger i noen «lapper» hver.

– Det er på ingen måte noen buss til mange hundre tusen kroner slik som enkelte i Oslo Vest innimellom kommer durende i. En buss med flere eiere er ofte dessuten rimeligere enn en liten russebil. Den har to velfungerende anlegg. Ett godt bilstereoanlegg, og ett PA-anlegg for bruk når den står stille.

Continue Reading
Advertisement
You may also like...

More in Russ

To Top