Connect with us

Ukategorisert

Skarnes-russen hjelper Kreftforeningen for fjerde året på rad

 

I likhet med mange andre russekull landet over, har elevene ved Skarnes videregående skole engasjert seg sterkt i kreftsaken. For fjerde året på rad skal russen nå hjelpe til med å samle inn penger til Kreftforening.

–  Vi synes selvfølgelig at det er en viktig sak og setter gjerne av tid til å gjøre det vi kan for å hjelpe til! Vi tok initiativ til dette i desember. Målet er selvfølgelig å samle inn så mye penger som mulig, for å gjøre hverdagen til de med en diagnose bedre. , forteller kampanjeleder og russepresident ved Skarnes VGS, Jørgen Høieggen til Glåmdalen.

Pengene skal samles inn via en bøsseaksjon 6. mars, og Hæieggen oppfordrer alle i området til å ha kontantene klare.

– Da vi ble kontaktet av kreftforeningen valgte vi å gjøre russestyret til aksjonskomité også. Det fungerer veldig greit, jeg har mange flinke medelever med meg på aksjonen, noe som er til stor hjelp, sier russepresidenten.

Russen på Skarnes er for tiden den eneste organisasjonen som samler inn penger for Kreftforeningen i Sør-Odal, noe Høieggen synes er synd.

– Det viktigste da er at noen faktisk gjør det. At russen tar ansvar for nå fjerde året på rad er en sunn tradisjon som jeg håper vil vare lenge. Den gir god erfaring til oss ungdom.

 

RUSS 2016 ELLER 2017?: Registrer deg her

Continue Reading
Advertisement
You may also like...

More in Ukategorisert

To Top