Connect with us

Ukategorisert

Gjør klar selfie-sticken, The Chainsmokers er klare for Landstreff Stavanger!

 

Etter å tidligere ha annonsert både den amerikanske rapstjernen Wiz Khalifa og nederlandske Martin Garrix, slapp Landstreff Stavanger i dag nyheten om at de amerikanske gutta i The Chainsmokers også tar turen innom Norge i mai.

I 2013 var (som dere husker) #selfie det store moteordet. Og du trengte neppe verdens lengste utdannelse for å skjønne at en låt med dét ordet i tittelen kunne passe tidsånden brukbart. Det var i hvert fall det duoen bestående av DJene Andrew Taggart og Alex Pall, fikk for seg en høstdag hjemme i New York.

 

I Norge føyk låta rett inn på VG-lista og lå der i ti uker, med en tredjeplass som toppnotering.

 

 

I fjor signerte duoen en avtale med plateselskap-giganten Sony og fikk en ny kjempehit med låta “Roses”, som har vært en av Spotifys aller mest spilte de siste månedene. Med over 130 millioner streams er det bare å bøye seg i støvet.

Ikke bare er The Chainsmokers kjent for å produsere sanger som klistrer seg fast i trommenhinnene dine med et smil, men vi hører også rykter om ellevilt sceneshow og fyll fyr bak spakene. Med liveopptredener som deres egne mødre beskriver så pent: “Sounds nice, but a little loud,” er det ingen tvil om at dette kommer til å funke som bare rakkern på Landstreffet.

 

Her kan du se guttas show under fjorårets Tomorrowland i Belgia:

 

Continue Reading
Advertisement
You may also like...

More in Ukategorisert

To Top