Connect with us

Landstreff Stavanger

To VIP-pakker til LS2016 auksjoneres bort!

Skal vi virkelig være generasjonen som lot regnskogene raseres?

Regnskogen forsyner verden med mat, vann, medisiner og er hjemmet til 260 millioner mennesker.
Den frodige regnskogen bidrar til å redusere naturkatastrofer og global oppvarming på kloden vår, men siden andre verdenskrig har skogen blitt halvert.
Og hvert minutt forsvinner store områder – for alltid.
Millioner av mennesker mister hjemmet sitt og blir drevet ut i fattigdom når skogen raseres og legges i ruiner. Samtidig er det disse menneskene som tar vare på regnskogen for oss alle – for klodens og vår felles framtid.

Årets TV-aksjon skal bidra til å bevare noen av verdens største regnskogområder i Peru, Brasil, DR Kongo og på øya Ny-Guinea, og redde et område som er større enn hele Norge og Danmark til sammen!
Regnskogens folk skal blant annet få opplæring i hvilke grunnleggende rettigheter de har, lage kart som dokumenterer hvordan de bruker og forvalter skogen, advokatbistand for å forsvare regnskogen, og støtte til å overvåke og beskytte eksisterende urfolksterritorier.

Billettene til Landstreff Stavanger er som kjent utsolgt, men i sammenheng med P3-aksjonen og årets TV-aksjon vil en eksklusiv pakke til LS2016 bli lagt ut på anbud.
Pakken inneholder to festivalkit-billetter, som inkluderer Landstreff-bag, festivalgenser og tilgang på LS:Refresh, to VIP-kort og hotellovernatting for to personer på Clarion Hotel Stavanger!
Alle inntekter går selvsagt til årets TV-aksjon.

Trenger du eller noen du kjenner LS2016-billett?

Anbudet legges ut HER i dag, og avsluttes 18. oktober!

 

Bli med på å bevare regnskogen for vår felles framtid, og for de menneskene som har regnskogen som sitt hjem. Sammen gjør vi en forskjell!
Ønsker du å bli bøssebærer? Du kan melde deg på HER.

Continue Reading
Advertisement
You may also like...

More in Landstreff Stavanger

To Top